fbpx

FRANKINCENSE Drops.

Eterinis aliejus

 13.99

DOVANA UŽSISAKANT 2 PRODUKTUS.

Liko tik 2

Produkto kodas: 4779047130686 Kategorija: Žyma:

FRANKINCENSE Drops.

 13.99

Frankincenso eterinis aliejus atkeliavo iš Rytų, kur nuo senų laikų buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincenso kvapas yra saldus, balzaminis, sausas ir dervingas, su gaiviu, šiek tiek gamtiniu elementu. Šis aromatas sukurs meditacinę, raminančią ir harmoningą atmosferą.

DOVANA UŽSISAKANT 2 PRODUKTUS.

Liko tik 2

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

Aprašymas

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Sudėtis
Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

Aprašymas

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Sudėtis
Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

Aprašymas

Aprašymas

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Sudėtis
Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

KAIP NAUDOTI SOLIDU DROPS ETERINIUS ALIEJUS?

GARINKITE: Tam galite naudoti aromatines lempas arba elektrinius garintuvus. Rekomenduojama į vandenį įlašinti 3-5 eterinio aliejaus (arba mišinio) lašus. Garindami eterinius aliejus garintuvu pagerinsite oro kokybę, naudodami skirtingus eterinius aliejus sukursite vis kitokią atmosferą.

PURKŠKITE: Pasigaminkite kvapnią namų dulksną – į purkštuką įpilkite vandens ir įlašinkite 9-10 lašų pasirinkto eterinio aliejaus. Mišinį išplakite ir kvepinkite namus.

VALYKITE: Plaudami grindis ar valydami paviršius į vandenį įlašinkite kelis lašus gaivaus eterinio aliejaus. Tokiu būdu Jūsų namai kvepės švara.

ATSIPALAIDUOKITE: Kelis lašelius eterinio aliejaus galite įlašinti į vonią. Taip galėsite patirti visus teigiamus aromaterapijos pojūčius.

KODĖL TURĖTUM RINKTIS KIETĄJĮ ŠAMPŪNĄ?
KODĖL TURĖTUM RINKTIS KIETĄJĮ kondicionierių?
Kodėl turėtum rinktis kietąją kosmetiką?
KAS YRA AROMATERAPIJA?

Aromaterapija – tai eterinių aliejų naudojimo būdas gyvenimo kokybei pagerinti.

Daugelis žmonių per savo gyvenimą patiria stresą ir kitas nemalonias emocijas. Tai, kaip įveikiame stresą, lemia, ar jis turės įtakos mūsų sveikatai. Kai kalbame apie stresą, dažniausiai mąstome apie psichinę ar emocinę įtampą, tačiau egzistuoja ir fizinis stresas. Maratono bėgimas, pamaininio darbo keitimas, intensyvus rankų darbas, ilgalaikis karštis ar šaltis, lėtinis skausmas, prasta mityba ir ilgalaikis gyvybiškai svarbių mineralų ar vitaminų trūkumas yra fizinio streso pavyzdžiai. Aromaterapija gali padėti natūraliai palengvinti įvairius simptomus.

WHAT ARE ESSENTIAL OILS?

Eterinis aliejus - laki natūralaus produkto dalis, kurią galima gauti distiliuojant, distiliuojant garais arba citrusinių vaisių ekspresijos būdu. Jame daugiausia yra lakiųjų angliavandenilių (terpenų). Eteriniai aliejai gaunami iš įvairių augalų dalių.

Kiekviena augalų rūšis turi unikalų 100 ar daugiau terpenų derinį, dėl kurio tos rūšies kvapas skiriasi nuo bet kurios kitos rūšies kvapo. Terpenai gali būti augalo žieduose, šaknyse, lapuose, žievėje, stiebe ar sėklose.

drops by solidu

„Drops by SOLIDU“ buteliukas yra su pipete, kuri užtikrina, kad kiekvienas eterinio aliejaus lašas bus panaudotas.

Pakuotė užtikrina švarų ir tvarkingą eterinio aliejaus naudojimą.

Galėsite kontroliuoti, kiek eterinio aliejaus norite naudoti vienu metu

Caution

• Eterinių aliejų nerekomenduojama naudoti nėščiosioms ir maitinančioms moterims, kūdikiams ir mažiems vaikams.

Alergijas turintys, epilepsijos priepuolius išgyvenantys ar astma sergantys žmonės prieš naudojimą turi pasitarti su gydytoju.

Šie eteriniai aliejai neskirti augintiniams.

Eteriniai aliejai skirti tik išoriniam naudojimui.

Nenaudokite gryno aliejaus, jį skieskite.

Eterinius aliejus visada laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugokite nuo šviesos ir karščio bei ugnies šaltinių.

FRANKINCENSE Drops.

Eterinis aliejus

 13.99

Liko tik 2

FRANKINCENSE Drops.

Eterinis aliejus

 13.99

Liko tik 2

Kodėl turėtum rinktis kietąjį šampūną?
Kodėl turėtum rinktis kietąjį kondicionierių?
Kodėl turėtum rinktis kietąją kosmetiką?
KAS YRA AROMATERAPIJA?

Aromaterapija – tai eterinių aliejų naudojimo būdas gyvenimo kokybei pagerinti.

Daugelis žmonių per savo gyvenimą patiria stresą ir kitas nemalonias emocijas. Tai, kaip įveikiame stresą, lemia, ar jis turės įtakos mūsų sveikatai. Kai kalbame apie stresą, dažniausiai mąstome apie psichinę ar emocinę įtampą, tačiau egzistuoja ir fizinis stresas. Maratono bėgimas, pamaininio darbo keitimas, intensyvus rankų darbas, ilgalaikis karštis ar šaltis, lėtinis skausmas, prasta mityba ir ilgalaikis gyvybiškai svarbių mineralų ar vitaminų trūkumas yra fizinio streso pavyzdžiai. Aromaterapija gali padėti natūraliai palengvinti įvairius simptomus.

KAS YRA ETERINIS ALIEJUS?

Eterinis aliejus - laki natūralaus produkto dalis, kurią galima gauti distiliuojant, distiliuojant garais arba citrusinių vaisių ekspresijos būdu. Jame daugiausia yra lakiųjų angliavandenilių (terpenų). Eteriniai aliejai gaunami iš įvairių augalų dalių.

Kiekviena augalų rūšis turi unikalų 100 ar daugiau terpenų derinį, dėl kurio tos rūšies kvapas skiriasi nuo bet kurios kitos rūšies kvapo. Terpenai gali būti augalo žieduose, šaknyse, lapuose, žievėje, stiebe ar sėklose.

DROPS by SOLIDU

„Drops by SOLIDU“ buteliukas yra su pipete, kuri užtikrina, kad kiekvienas eterinio aliejaus lašas bus panaudotas.

Pakuotė užtikrina švarų ir tvarkingą eterinio aliejaus naudojimą.

Galėsite kontroliuoti, kiek eterinio aliejaus norite naudoti vienu metu.

Dėmesio

• Eterinių aliejų nerekomenduojama naudoti nėščiosioms ir maitinančioms moterims, kūdikiams ir mažiems vaikams.

• Šie eteriniai aliejai neskirti augintiniams.

Šie eteriniai aliejai neskirti augintiniams.

• Alergijas turintys, epilepsijos priepuolius išgyvenantys ar astma sergantys žmonės prieš naudojimą turi pasitarti su gydytoju.

• Nenaudokite gryno aliejaus, jį skieskite.

• Eterinius aliejus visada laikykite vaikams nepasiekiamoje vietoje, saugokite nuo šviesos ir karščio bei ugnies šaltinių.

Aplinkai draugiška pakuotė

Iš bambuko drožlių, krakmolo ir natūralios anglies gaminamos SOLIDU pakuotės neturi nei plastiko, nei popieriaus, o žemėje ar komposte jos suyra per 45 dienas.

Aplinkai draugiška pakuotė

Mėginėliai pakuojami į kompaktiškas dėžutes, gaminamas iš žolės pluošto ir celiuliozės. Natūralioje pakuotėje nėra jokio plastiko.

PAKARTOTINAI PANAUDOTA

Šioms pakuotėms pagaminti buvo naudojamas ne šviežias, o antram gyvenimui prikeltas bambukas – tai bambuko drožlės, atliekančios lazdelių gamyboje.

NATŪRALU IR SAUGU

SOLIDU pakuotė yra be plastiko ir be popieriaus: ji pagaminta iš krakmolo, bambuko ir anglies. Bambukas – tai viena tvariausių medžiagų, nes jis gali augti net po metrą į dieną! Dėžutės juoda spalva išgaunama iš natūralios anglies ir be sintetinių dažų.

KOMPOSTUOJAMA

Žemėje ar komposte SOLIDU pakuotė suirs per 45 dienas. Taip, teisingai – pakuotę galima tiesiog užkasti žemėje ir ji ne tik nekenks, bet ir bus naudinga dirvai. Kadangi dėžučių pagrindą sudaro krakmolas, jos suirdamos gali būti naudingos augalams kaip trąšos ar net naudojamos kaip priedas į pašarus. Juk krakmolas – tai maistas.

APLINKAI DRAUGIŠKA PAKUOTĖ

Iš bambuko drožlių, krakmolo ir natūralios anglies gaminamos SOLIDU pakuotės neturi nei plastiko, nei popieriaus, o žemėje ar komposte jos suyra per 45 dienas.

APLINKAI DRAUGIŠKA PAKUOTĖ

Mėginėliai pakuojami į kompaktiškas dėžutes, gaminamas iš žolės pluošto ir celiuliozės. Natūralioje pakuotėje nėra jokio plastiko.

PAKARTOTINAI PANAUDOTA

Šioms pakuotėms pagaminti buvo naudojamas ne šviežias, o antram gyvenimui prikeltas bambukas – tai bambuko drožlės, atliekančios lazdelių gamyboje.

NATŪRALU IR SAUGU

SOLIDU pakuotė yra be plastiko ir be popieriaus: ji pagaminta iš krakmolo, bambuko ir anglies. Bambukas – tai viena tvariausių medžiagų, nes jis gali augti net po metrą į dieną! Dėžutės juoda spalva išgaunama iš natūralios anglies ir be sintetinių dažų.

KOMPOSTUOJAMA

Žemėje ar komposte SOLIDU pakuotė suirs per 45 dienas. Taip, teisingai – pakuotę galima tiesiog užkasti žemėje ir ji ne tik nekenks, bet ir bus naudinga dirvai. Kadangi dėžučių pagrindą sudaro krakmolas, jos suirdamos gali būti naudingos augalams kaip trąšos ar net naudojamos kaip priedas į pašarus. Juk krakmolas – tai maistas.

Sudėtis
PILNA PRODUKTO SUDĖTIS
Frankincenso eterinis aliejus (Boswellia Serrata Oil), 

*Organic   **Essential Oil   ***Occurs naturally in essential oils

Atsiliepimai
Aprašymas

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Sudėtis
Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

Palikti atsiliepimą
Taip pat gali patikti
pirk kartu ir sutaupyk
Aprašymas

Frankincenso eterinis aliejus yra aštraus dervų, medienos kvapo, su citrininėmis viršutinėmis natomis, gaiviu pušų aromatu ir balzaminiu užbaigimu. Frankincensas apima keturias pagrindines kvapų kategorijas – aštrų, saldų, medienos ir žalumos, todėl turi begalę panaudojimo galimybių.

Aromaterapijoje frankincenso eterinis aliejus naudojamas dėl kvėpavimo takus lengvinančio ir gerą nuotaiką skatinančio poveikio. Jis turi antibakterinių savybių, todėl puikiai tinka oro valymui ir jo kokybės gerinimui.

Senovės egiptiečių legenda pasakoja, kad frankincensą į Egiptą atgabeno paukštis, kuris lizdą susikūrė iš frankincenso medžių šakelių. Laikui bėgant šis paukštis tapo mitiniu vėlesnių legendų feniksu. Frankincensas yra gaminamas iš dervų, kurias išskiria bosvelijos. Iki pat šių dienų bosvelijų dervos yra smilkomos. Augalas auga daugelyje Indijos vietų, taip pat Pandžabo regione, kuris tęsiasi iki Pakistano. Todėl užtenka vos kelių lašų šio eterinio aliejaus ir mintimis galėsite nusikelti į šiltus ir kvapnius Rytų kraštus.

Šiuolaikinis frankincenso pavadinimas sudarytas iš dviejų žodžių: prancūziško žodžio franc, reiškiančio laisvą, tyrą arba gausų ir lotyniško žodžio incensum – padegti. Nuo pat pradžių frankincensas buvo naudojamas kaip smilkalai, taip pat kvepaluose ir vaistuose. Frankincensas savo kvapu stebino žmones, todėl greitai pasklido po Vidurio ir Tolimųjų Rytų regioną, Indiją, Afriką, Viduržemio jūros regioną ir galiausiai Romos katalikų bažnyčias.

Šis ,,DROPS BY SOLIDU” aliejus padės sukurti ramią, meditacinę, tiek sielą, tiek kūną atpalaiduojančią atmosferą ir nukels Jus į egzotiškus Rytų Azijos kraštus.

Dar geresniems potyriams siūlome kelis eterinių aliejų derinimo būdus:

Lengvumo mišinys: rozmarinas, sandalmedis, frankincensas

Pakylėjantis mišinys: apelsinas, greipfrutas, frankincensas

Žvalumo  mišinys: citrina, pipirmėtė, frankincensas

Stresą malšinantis mišinys: mira, levanda, frankincensas

Mišinys prieš miegą: šalavijas, levanda, frankincensas

Sudėtis
Kvapas

Citrinų, Medžio, Smilkalų

Kiekis

10ml

Išgautas iš

dervos

Kilmės šalis

Indija

Dera su

Citrusais, Levandomis, žolelėmis

Atsiliepimai (0)

Atsiliepimai

Atsiliepimų dar nėra.

Rodyti tik LT (0) atsiliepimus

Būkite pirmas aprašęs “FRANKINCENSE Drops.”

Shopping cart
Krepšelyje produktų nėra!
0